Львів’ян запрошують на мюзикл за участі дітей з вадами серця

2664 0
23-го січня в одному зі львівських театрів можна буде подивитися музичну виставу «Казка про Серце», у якій поруч з професійними акторами будуть грати юні таланти. Виручені кошти скерують на підтримку та допомогу дітям із вадами серця.
Фото: family.by

Фото: family.by

У мюзиклі переплелися казки народів світу. «Маленькі кардіохворі дітки на кілька годин стануть справжніми акторами на великій сцені, а головну роль виконає хлопець із надскладною вадою серця», - пояснюють організатори проекту.

Також участь у виставі візьмуть професійні актори: Мар´яна Фехтель та Олесь Федорченко, скрипаль-віртуоз Олександр Божик. Ролі у музичній казці отримали й зірки: Андріана і Славця з гуртом «Роги», а також телеведучий Олег Пригода.

Читайте також: Львів'ян запрошують на відкриття експериментального театру на Підзамче

Львів’ян запрошують на мюзикл 23-го січня, о 19:00 в Національний академічний український драматичний театр  ім. Марії Заньковецької.

Квитки на виставу можна придбати на сайті gastroli.ua, у касі театру, а також у всіх місцях продажу квитків. Тим, хто має бажання допомогти у цій добрій справі, але не хочуть чи не можуть піти на концерт, організатори пропонують купити квиток і залишити його для фонду, - пояснюють у прес-службі ЛОДА. На ці квитки зможуть запросити дітей-сиріт чи дітей з малозабезпечених родин, а також неповносправних дітей на візочках, які працюють із артистами, та осіб, що їх супроводжуватимуть.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!