Львів’ян запрошують на офіційне представлення МУСІ у Львові

1665 0
Tvoemisto.tv проводитиме онлайн-трансляцію події.

Завтра, екологічні активісти, що є представниками 24 організацій з 11 областей України, зберуться у Львові, щоб сформувати Мережу українських сортувальних ініціатив (МУСІ). Дане об'єднання буде першим подібним в Україні формуванням з представників громадського сектору, які працюють над зменшенням кількості сміття на полігонах. 

Ініціаторами формування МУСІ є громадські ініціативи та організації «ПЛАТО» (Львів), «ЧИСТО.Вишгород» (Вишгород), «Зелена генерація» (Київ), «Еколтава» (Полтава), «ЯСОРТУЮ» (Харків), «Зелена школа» (Київ), «ЄвроІн» (Запоріжжя), «Чисте місто - КР» (Кривий ріг).

Формування Мережі українських сортувальних ініціатив розпочнеться зі стратегічної сесії, яка триватиме у Львові з 6 по 7 березня. Шостого березня активісти працюватимуть над створенням спільного бачення розвитку мережі та проведуть установчі збори, результатом яких буде обрання керівних органів, прийняття подальших кроків співпраці між членами та напрямків діяльності.

Офіційне представлення МУСІ та напрацювання першого дня відбудеться завтра 7 березня у форматі відкритої презентації, яка продовжиться панельною дискусією за участі представників третього сектору. Основною темою дискусії буде обговорення питання вирішення сміттєвої проблеми в регіонах. Захід відбудеться у Центрі Шептицького в Парковій аудиторії, початок об 11:00. ;Tvoemisto.tv проводитиме онлайн-трансляцію події на своїй сторінці у Facebook.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!