Політична реклама

Львів'ян запрошують на святкування Купала

1293 1
Гурт автентичної музики «Коралі» запрошує львів'ян та гостей міста на свято Купала.

Свято відбудеться у суботу 6 липня на території ресторанного комплексу за адресою вул. В. Великого, 2а, - повідомляє прес-служба Львівської міськради. Захід розпочнеться о 20 год. Вхід безкоштовний.

Гурт «Коралі» – учасники міжнародних фольклорних фестивалів в Україні, Польщі, Литві, Німеччині, чисельних концертів, мистецьких акцій, традиційних святкувань тощо. У складі колективу – актриса Людмила Зборовська (спів, бубон), етномузиколог Лариса Лукашенко (спів, теленка) та фольклорист Галина Похилевич (спів, скрипка).

У програмі «Коралівських вечорниць» на свято Купала є обрядові дійства для дівчат та хлопців: заплітання вінків під купальські пісні і запускання їх у воду, вбирання «Купайлиці», стрибки через вогнище та інші народні купальські забави. Розважати учасників заходу будуть традиційними співами та танцями.


Читайте також:
4 Липня, 2013 13:42
Анна l-travel.com.ua/ru/tours лучшие туры во Львов
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!