Львів'янам пояснили, чому не вимикають вночі освітлення вулиць та будівель

5639 0
Мешканці запитують, чому вуличне освітлення у місті не вимикають, як всі домівки після 23.00.
Photo by Chris Coe on Unsplash

Photo by Chris Coe on Unsplash

Освітлення на вулицях області та підсвітки фасаду будівель не вимикають з метою безпеки. Правоохоронці наголошують, що це дозволяє запобігти мародерству та забезпечити правопорядок. Водночас у приватних помешканнях у вечірній час світло рекомендують вимикати, кажуть у ЛОДА.

Читайте також: Львів'ян просять вимкнути після 23.00 світло у помешканнях

Поліцейські, разом із співробітниками інших правоохоронних органів, бійцями Територіальної оборони Львівщини, ветеранами-пенсіонерами МВС України, волонтерами та небайдужими громадянами патрулюють вулиці Львова та інших населених міст області, а також несуть службу на блокпостах.

Загалом Львів уночі патрулює понад тисяча людей.

Про підозрілих осіб, автомобілі, виявлені позначки, маяки та сигнали, небезпечні чи підозрілі предмети, а також різноманітні правопорушення, просять повідомляти на оперативну лінію 102 або 112. За минулу добу таких повідомлень надійшло майже 2800 – усі вони перевірені.

Читайте також: Уночі Львів патрулює більше тисячі людей

Нагадаємо, що із початком російського вторгнення львів'ян і мешканців області закликали після 23.00 не користуватися освітленням помешкань.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!