Львів’ян навчать створювати українське кіно

2642 0
Завтра, 23 жовтня, організатори «Тижня українського кіно на підтримку Олега Сенцова» проведуть у Львові для усіх охочих безкоштовний майстер-клас на тему «Розвиток і виробництво українського кіно»
Фото: "Розвиток і виробництво українського кіно" у Facebook

Фото: "Розвиток і виробництво українського кіно" у Facebook

Своїм досвідом поділяться голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко та продюсерка українських фільмів, зокрема  «Істальгія» Анна Паленчук.

«Запрошуємо ентузіастів українського кінематографу, майбутніх, чи діючих продюсерів і всіх бажаючих брати активну участь у становленні та розвитку якісно нового кіновиробництва в Україні», - повідомляють організатори на Facebook.

Нагадаємо, завтра у Львові розпочинається Тиждень українського кіно на підтримку Олега Сенцова. Міні-фестиваль організовують, щоб розповісти про долю українського режисера, незаконно заарештованого в Криму і перевезеного до Росії, а також щоб зібрати кошти для його родини.

Де: Антикафе «CoMMuna», вул. Галицька 1.

Коли: 16:00

Вхід вільний

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!