Політична реклама

Львів'янам розкажуть, як стати успішними

1613 0
Стартап Депо у березні проводитиме декілька майстер-класів. Вони стосуватимуться успішності, проведення ефективних презентацій та досліджень стартапів.

Відбуватимуться майстер-класи на вул. Весняній, 4, інформує прес-служба Львівської мерії.

7 березня 2014, 19:00

Дослідження. Чи потрібне воно Вам та Вашому стартапу?

Спікер Марина Бабіч.

Перед початком власного проекту завжди треба оцінити не тільки власну спроможність, але ринок та конкурентів. Марина розкаже як проводити дослідження, на що звертати увагу, чи є методології таких досліджень? Чи потрібна маркетингова стратегія на початку діяльності?

 

12 березня 2014 року, 19:00

Що потрібно, щоб стати успішним

Спікер Олексій Скрипник.

Успіх є наслідком. Для його досягнення треба прикладати зусилля, щоденно працювати над досягненням цілей. Універсальних секретів не існує. Проте Олексій поділиться власним досвідом і розкаже про свою методологію.

 

14 березня, 2014,  19:00

Майстер-клас «Проведення ефективних презентацій»

Тренер Ліля Мудрик.

Майстер клас розрахований на 10-12 людей і є більш практичним.

Після майстер-класу ви зможете розуміти мову тіла,  правильно структурувати презентацію та залучати слухачів до процесу,  справлятись зі складними ситуаціями під час проведення презентації (непередбачувані питання, «складні» слухачі і напружені ситуації).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!