Львів’янка здобула «золото» з веслування на Чемпіонаті Європи

1396 0
Дует українських спортсменок переміг у на дистанції 200 метрів.
Фото: Львівська ОДА

Фото: Львівська ОДА

Львів’янка Анастасія Горлова та Марія Кічасова з Полтави стали переможницями Чемпіонату Європи з веслування на байдарках та каное, який днями завершився в Болгарії, інформує прес-служба Львівської ОДА.  Це перша нагорода такого рівня в кар’єрі спортсменок та перша європейська перемога жіночої команди з веслування на байдарках від 2004 року. Готував спортсменок до змагань тренер Олексій Семикін.

Читайте також: У Львові гросмейстери зіграють в шахи з ветеранами АТО. Де побачити

Всього збірна України завоювала на чемпіонаті Європи-2017  одну  золоту та три бронзові медалі.

П’ятою на цих представницьких змаганнях фінішувала українська каное-четвірка в фіналі на дистанції 1000 м у складі львів’янина Віталія Вергелеса та його партнерів – Дениса Коваленка, Дениса Камерилова та Едуарда Шеметила. А байдарка-двійка львів’янина Віталія Вергелеса та Дениса Камерилова з Полтави стала сьомою у спринті на 200 метрів.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!