Львів’янин Горуна виборов срібло на Всесвітніх Іграх у США

1314 0
До півфіналу каратист дійшов з трьома перемогами, а у фіналі поступився єгиптянину.
Фото: ЛОВА

Фото: ЛОВА

Львівський каратист, бронзовий призер Олімпіади в Токіо та чемпіон Європи Станіслав Горуна завоював срібло на Всесвітніх Іграх, що проходять у Бірмінгемі (США). Про це повідомили у Львівській ОВА.

До півфіналу спортсмен дійшов з трьома перемогами у трьох поєдинках. Проте у фіналі українець поступився каратисту з Єгипта Абдаллі Абдалазізу (3:6). 

Зазначимо, що на змаганнях за медалі у 19 видах спорту борються 102 українські спортсмени. Серед них – 12 атлетів зі Львівщини. Зокрема, Станіславу Горуні вже вдалося вибороти нагороду.

Станіслав Горуна – бронзовий призер Олімпіади у Токіо, чемпіон Європи, переможець Всесвітніх ігор та Європейських ігор, бронзовий призер чемпіонату світу. Тренується атлет у Львівській школі вищої спортивної майстерності та на Навчально-спортивній базі літніх видів спорту. 

Додамо, що наразі Україна займає другу сходинку у медальному заліку. Змагання стартували 7 липня та триватимуть до 17 липня. 

Довідково:

Всесвітні ігри — міжнародні комплексні змагання з видів спорту, що не входять до програми Олімпійських ігор. Проводяться з 1981 року з періодичністю один раз в 4 роки, з 2001 року проходять під патронатом Міжнародного олімпійського комітету (МОК).

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!