Маленьких львів’ян запрошують на заняття у творчих гуртках

3759 0
Cтудія «Берегиня» в мережі Дитячих клубів Франківського району працює за адресою: вул. Граб’янки, 13. Малювання та «хенд-мейд» з різноманітних матеріалів тут опановують гуртківці в трьох вікових групах: 4-6 років; 7-9 років та 10-15 років. Заняття є безкоштовними.
фото: cvety-flower.pp.ua, ready-rest.com, ditvora.com.ua,

фото: cvety-flower.pp.ua, ready-rest.com, ditvora.com.ua,

«У Дитячих клубах Львова працює 50 гуртків, які відвідують діти із 6 років. Загалом, програма клубів розрахована на дітей шкільного віку. Цього року, враховуючи звернення й побажання батьків мікрорайону, педагог клубу «Берегиня» проявила ініціативу й сформувала окрему групу для дошкільнят», – розповіла Ольга Каспришин, координатор Дитячих клубів Львова від управління молоді, сім'ї та спорту ЛМР.

Читайте також: У Львові дітей запрошують до осіннього табору на період канікул

Для малечі розроблена програма розвитку дрібної моторики (ліпка дрібних деталей, аплікація з маленьких частин, «мозаїчна» розмальовка). Середня група вивчає основи живопису, ліпки, паперопластики, флористики, декоративно-ужиткового народного мистецтва. Заняття плануються з чергуванням малювання та нових практик декоративно-прикладного мистецтва («хенд-мейд»), завдяки чому діти мають можливість  розвивати свої творчі здібності різносторонньо. Гуртківці старшої групи удосконалюють свої вміння, й досягають хороших результатів у декоративно-ужиткових видах мистецтва.

Читайте також: Як впливає домашнє завдання на дітей. Світові приклади

Протягом навчального року в студії «Берегиня» відбуваються серії майстер-класів, об’єднані так званими «школами»: «школа писанкарства», «школа народної іграшки», «школа новорічних прикрас». У жовтні стартувала «школа олійних фарб», й щочетверга та щоп’ятниці діти опановують олійний живопис.

Розклад роботи студії «Берегиня»:

- Молодша група (понеділок,  середа: 16.30-18.00 год.);

- Середня група (понеділок, середа: 15.00-16.30, субота: 15.00-18.00);

- Старша група (вівторок, четвер, п'ятниця: 15.00-18.00 год.).

Детальнішу інформацію про мистецьку студію «Берегиня» можна отримати за номером телефону 0676057935 (Ірина Володимирівна). Більше інформації про інші гуртки Дитячих клубів Франківського району – за номером телефону 237-23-82.

Нагадуємо, заняття в Дитячих клубах Львова є безкоштовними. 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!