Майже за 32 млн планують реставрувати об’єкти біля Собору Св. Юра

1308 0
Кошти на це виділять з місцевого бюджету.
Фото: Status Quo

Фото: Status Quo

Управління капітального будівництва Львівської ОВА опублікувало тендер, у якому йдеться про реставрацію та реабілітацію (ревалоризацію) об'єктів комплексу Пам'ятки архітектури Національного значення XVIII ст. ох. №376 Архикатедрального Собору Св. Юра. Про це стало відомо з електронної системи публічних закупівель Prozorro.  

Очікувана вартість проєкту становить 31 млн 716 тис. гривень, які виділять з місцевого бюджету. Наразі виконавець робіт невідомий, проте його оберуть за результатами відкритого аукціону, який проведуть 27 листопада. Додамо, що в рамках аукціонів на визначення підрядника кожен учасник зменшуватиме загальну вартість проєктів на 0.5% (150 тис. грн)

Читайте також: На закупівлі щодо реставрації Собору святого Юра у Львові встановили змову

В межах проєкту планують впорядкувати території горішнього і долішнього подвір'їв, відреставрувати дзвіниці, брами та огорожі, завершити реставрацію Митрополичих палат, влаштувати об'їзд північного і західного корпусів капітули.

Нагадаємо, що Держспецзв’язку судиться з Львівською міськрадою щодо ділянки у Митрополичих садах, що біля Собору Св. Юра. Детальніше про це ви можете прочитати за посиланням

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!