На закинутій фабриці повидла покажуть, як створювати мультфільми та музику. Програма

3446 0
У суботу, 23 серпня на закинутій фабриці повидла, що на вул. Богдана Хмельницького, 124, проведуть День відкритих дверей. Відвідувачі фабрики матимуть нагоду поділитись ідеями про те, яким вони хотіли б бачити цей простір у майбутньому, взяти участь у різноманітних майстер-класах, подивитись фільми про зміну міських просторів, а ввечері – приєднатись до перегляду фільмів присвячених Дню Незалежності від режисерів Вавилон 13.
Фото: ua-travels.livejournal.com

Фото: ua-travels.livejournal.com

На фабриці кожен зможе приєднатися до процесу перетворення побутових чи декоративних речей і навчитись самостійно робити прості анімації, повідомляють організатори заходу Асоціація культурних індустрій.

«На майстер класах хочемо показати, що будь-яка річ може стати корисною, якщо її правильно переосмислити, тому впродовж дня на фабриці старі або непотрібні речі будуть перетворюватись на нові», - наголошують організатори.

Програма

10:00 – 15:00

майстер-класи

-          cекрети створення мультфільмів: від рисунку в домашніх умовах

-          майстерня свічок ручної роботи: як створити свічку і прикрасити її тим, що маємо вдома;

-          плетіння килимків: що корисного можна зробити з непотрібного одягу

-          незвичні подарунки на День народження: виготовлення подарунків ручної роботи;

-          виготовлення стільців та меблів із підручних матеріалів : подаруємо“нове життя” старим меблям.

15:00  - 20:00

Спілкування - Ідеї для Фабрики: ми хочемо дізнатися Вашу історію, яка пов’язана із місцем колишньої фабрики; ми готові почути Ваші ідеї: чим наповнити простір Фабрики?

Показ фільмів про зміну просторів та міст

15:00-20:00

ХАТНЄГРАННЯ на Фабриці повидла - кожен зможе приєднатися до спільного виступу і спробувати себе в ролі ді-джея, дізнатись, як можна видобувати звук із комп'ютера, що таке аналоговий синтезатор, а також секрети перетворення  звуків і приладів у музичний твір.

Звуковий рециклінг – це спроба  по новому поглянути на звукове довкілля міста :як за допомогою відкритих комп’ютерних програм, перетворити агресивний міський гуркіт на милозвучну звукову тканину, з якої можна компонувати електроакустичні музичні твори.

20:00- 22:00

Фільми до Дня Незалежності від Вавилон 13 та інші


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!