На Київщині почали відновлювати вуличне освітлення

1524 0
Від сьогодні, 20 лютого, освітлювати вечірні вулиці почнуть в Ірпені та Боярці.
Фото: cv.ua

Фото: cv.ua

Декілька громад на Київщині повідомили про відновлення вуличного освітлення. Після обстрілів енергетичної інфраструктури області, на вулицях міст і сіл через брак електроенергії довгий час не працювали ліхтарі через брак електроенергії.

З огляду на стабільну ситуацію в енергосистемі України та відсутність обмежень щодо енергоспоживання на Київщині поступово відновлюють вуличне освітлення.
 

У Боярській МТГ повідомляють, що вуличне освітлення у місті працюватиме з 18:00 до 22:00. Також з’явиться світло на вулицях Ірпеня – повідомляє мер міста Олександр Маркушин.

Читайте також: у Києві відновили будівництво метро

За його словами, із середи вуличне освітлення буде увімкнено і в Михайлівці-Рубежівці, Забуччі, Козинцях, Діброві. До кінця тижня будуть освітлені також парки і сквери громади.

За даними Бучанської міської ради, запрацювало вуличне освітлення на багатьох вулицях Бучі, відновлення мережі триває. Світло у Бучі вмикатимуть з 5:00-7:00 та з 18:00-23:00. 

Нагадаємо, завтра, 21 лютого, у більшій частині Київщини не вимикатимуть світло через заміри споживання. Виключенням можуть стати Бучанський, Фастівський та Обухівський райони.

Ігор Ющенко

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!