На Київщині продовжують встановлювати нові системи оповіщення населення

587 0
Також поруч із систем оповіщень монтують камери із записом звуку, які підключають до загальноміської системи відеоспостереження.
Фото: Ірпінська міська рада/Telegram

Фото: Ірпінська міська рада/Telegram

У селах Ірпінської територіальної громади розпочали встановлення нових систем оповіщення населення. Оновлення відбуваються в рамках розвивитку системи інформування та оповіщення населення про виникнення надзвичайних ситуацій природного, техногенного та воєнного характеру на території територіальної громади. Про це повідомляють у Ірпінській міській раді.

 
Відтак у різних районах Ірпеня встановлять рупорні IP-гучномовці, які підтримуватимуть мережеву трансляцію та зможуть відтворювати аудіофайли або аудіопотоки в реальному часі. Особливість цих систем, що Муніципальна варта із ситуаційного центру  зможе транслювати різні повідомлення інформаційного характеру, або ж оповіщати відвідувачів про виникнення надзвичайної ситуації.
 
 
«Усі системи працюватимуть від пульта ДСНС. Ці сигнально-гучномовні пристрої обладнані акумуляторною батареєю з електроживленням не тільки від зовнішнього джерела живлення постійного струму, а і від сонячних батарей. Звук надходить із чотирьох зовнішніх активних акустичних систем, направлених у різні сторони. Перший блок оповіщення ми встановили неподалік школи в с. Михайлівка-Рубежівка. У найближчих планах — встановлення таких же блоків у селах Козинці, Діброва і Забуччя», – повідомили в Муніципальній варті.
 
Також на місці облаштування систем оповіщень монтуються камери із записом звуку, які підключаються до Ірпінської загальноміської системи відеоспостереження.
 
 
Нагадаємо, у Києві встановлять 630 нових точок оповіщення, їх аналоги використовують у США, Німеччині та Польщі.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!