Київ

На Київщині СБУ скерувала до суду обвинувальний акт стосовно прихильника кадирівців

676 0
Мешканець Київщини займався публічною глорифікацією дій російських окупантів.
Фото: СБУ

Фото: СБУ

Слідчі Служби безпеки України завершили розслідування у кримінальному проваджені щодо 31-го річного мешканця Київщини, який публічно глорифікував дії російських окупантів. Наразі обвинувальний акт стосовно чоловіка скерували до суду. Про це йдеться у повідомленні пресслужби Головного управління Служби безпеки України у м. Києві та Київській області.

«Досудовим розслідуванням встановлено, що після звільнення Київщини підозрюваний, перебуваючи у громадських місцях селища Клавдієво-Тарасове Бучанського району, публічно заявляв, що пишається діями окупантів – так званих «кадирівців», – прокоментували у ГУ СБ України у м. Києві та Київській області.

У пресслужбі розповіли, що зловмисник схвалював дії підрозділу "ахмат" у війні проти України. 

«Зокрема, захоплення ними міста Бородянки, спалення місцевого відділку поліції та районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Збройних сил України», – додали у ГУ СБ України.

Як зазначається, наразі обвинувальний акт стосовно чоловіка скеровано до суду. 

Нагадаємо, минулого тижня СБУ затримали «посадовицю МВС ДНР».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!