Київ

На Київщині відкрили ще 2 мости

519 0
Також завершується ремонт ще одного моста
Фото: КОДА

Фото: КОДА

На Київщині ввели в експлуатацію ще 2 мости, пошкоджені внаслідок військової агресії. Про це повідомляє Київська обласна державна адміністрація.

Капітально відремонтували і ввели в експлуатацію такі мости:

  • на автомобільній дорозі Перемога – Баришівка
  • на автомобільній дорозі Корніївка – Недра – Згурівка – Березань 

Наразі закінчується ремонт моста на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення Ворзель – Забуччя через Михайлівку-Рубежівку, що був пошкоджений внаслідок військової агресії російської федерації. Загальна протяжність мостової споруди 48 м.

Загалом внаслідок бойових дій в регіоні пошкоджено 21 міст на автодорогах загального користування місцевого значення. Частину з них розпочали капітально ремонтувати ще минулого року.

Нагадаємо, на Київщині офіційно відкрили новий міст через річку Ірпінь у Романівці.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!