На Київщині виходили єнотоподібну собаку. Тепер тварину готують до повернення у природу

1026 0
Тваринку знайшли у тяжкому стані на початку осені, вона вже пройшла лікування та реабілітацію.

Ветеринарам Центру порятунку диких тварин на Київщині вдалося вилікувати та реабілітувати унікальну тваринку –  єнотоподібного собаку Орео. Про це повідомили на Facebook-сторінці Центру.

У закладі розповіли, що Орео потрапив до них у тяжкому стані на початку осені. Тварину знайшли люди біля будинку. Звіра з численними рваними ранами, травмою голови, скаліченого та ледь живого, передала команда порятунку тварин Kyiv Animal Rescue Group.
 
 
Ветеринари Центру кажуть,  що тваринка мала 1 із 100 шансів вижити, попри це очільниця Центру Наталія Попова наполягла на боротьбі за життя Орео. 
 
 
Довгий час звір був паралізованим та ледь рухався. І ось, одного дня Орео просто вибіг з хати. Ветеринари кажуть, що зараз тварині набагато краще: після одужання та реабілітації єнотоподібний собака готовий повернутися у природу.
 
Нагадаємо, у столичному зоопарку випустили на воду родину пеліканів.
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!