Київ

На Київщині закрили на ремонт міст через річку Здвиж. Як об'їхати

645 0
Проєктним рішенням передбачено повне закриття проїзду без облаштування поряд тимчасової переправи. Об'їзд можливий через Бородянку
Фото: Бучанська міськрада

Фото: Бучанська міськрада

На Київщині розпочався капітальний ремонт мосту через річку Здвиж. Про це повідомила пресслужба Бучанської міської ради.

Цим мостом щоденно користуються сотні людей, зокрема, жителі Бучанської та Бородянської громад. Він використовується, як переправа для переміщення сільськогосподарської техніки, а також забезпечує рух транспорту спецслужб.

«Нині проєктним рішенням передбачено повне закриття проїзду через зазначений транспортний вузол, без облаштування поряд тимчасової переправи»,— йдеться у повідомленні.

У Бучанській міськраді поінформували, що звернулися з клопотанням до голови Київської обласної військової адміністрації Руслана Кравченка задля розв'язання питання щодо облаштування належного об'їзду мосту.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!