На Львівщині облаштували ще одне житло для переселенців майже за 27 млн грн

1801 0
У гуртожитку зможуть проживати 150 переселенців.
Фото: Максим Козицький

Фото: Максим Козицький

У Стрию облаштували житло для 150 переселенців. Для цього відремонтували 4 та 5 поверхи гуртожитку Вищого професійного училища №35. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Загалом для внутрішньо переміщених осіб облаштували 68 кімнат з меблями та технікою, а також окремий простір для навчання та дозвілля дітей. 

Читайте також: На Львівщині планують облаштувати постійне житло для переселенців замість модульного

Загалом ремонт коштував 26 мільйонів та 900 тисяч гривень. З них:

  • 4 мільйони 100 тисяч гривень – кошти обласного бюджету;
  • 6 мільйонів 500 тисяч – місцевий бюджет;
  • 16 мільйонів 300 тисяч – донорські гроші.


Цього року на Львівщині планують відремонтувати ще 1-3 поверхи гуртожитку. Для початку робіт в обласному бюджеті вже затвердили 4 мільйони гривень.

Нагадаємо, що з обласного бюджету Львівщині цьогоріч виділять 100 млн грн на облаштування житла для переселенців. За ці кошти планують зробити ремонт у приміщеннях, де зможуть проживати внутрішньо переміщені особи. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!