На Львівщині була загроза ракетного удару з Чорного моря. Головне за добу

1398 0
Коротко про головні події минулої доби на Львівщині.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Сирени. Вчора о 23.36 розпочалась повітряна тривога через загрозу ракетного удару з акваторії Чорного моря. Небезпека не справдилася. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. 

Переселенці. Двома евакуаційними потягами у Львів з епіцентрів бойових дій прибули ще 412 людей. До Перемишля зі Львівщини вирушили 758 осіб.

Кордон. Через пункти пропуску у Львівській області з України виїхали 17 тисяч 701 людина. Повернулися – 22 тисячі 309 громадян нашої держави.

Читайте також: Яка ситуація у пунктах пропуску на західному кордоні

Мультитест. Національний мультипредметний тест на Львівщині склали близько 17 тисяч осіб. Максимальну кількість – 200 балів з одного предмета набрали випускники академічної гімназії при Львівській Політехніці, Лінгвістичного, Дрогобицького та Червоноградського ліцеїв. Також найвищі результати показали учні 113 сільських шкіл нашої області.

На 600 балів (максимальна кількість балів з трьох предметів) НМТ склали випускники шкіл у Буську, Бориславі, Дрогобичі, Моршині та інших містах. Попереду додаткова сесія та сесія для тих, хто з поважних причин не зміг приєднатись до перших двох.

Читайте також: Львівщина лідирує за кількістю двохсотбальників з мультитесту

Диверсії. Поліція області опрацювала 1387 звернень щодо підозрілих осіб та об‘єктів. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!