На Львівщині ремонтуватимуть дорогу за понад мільйон гривень

2226 0
Новояворівська міська рада замовила ПП «Будівельна компанія “Дортранс”» роботи з капітального ремонту дороги на вул. А. Шептицького, 1 та 3 у Новояворівську
Фото: lvivexpres.com

Фото: lvivexpres.com

Капітальний ремонт коштуватиме 1,48 млн грн. Про це повідомляє lviv.nashigroshi.org.

Договір підряду уклали з ПП «Будівельна компанія “Дортранс”» 26 травня. Згідно з планом фінансування, виконавець робіт мав отримати до кінця травня аванс у розмірі 446 тис. грн. У червні-липні замовник зобов’язаний перерахувати решту коштів – по 520 тис. грн щомісяця.

Читайте також: Ремонт двох доріг на Львівщині коштуватиме понад 15 млн гривень

Згідно з узгодженою сторонами ціною, на заробітні плати піде 32 тис. грн, тобто 2,17% загальної вартості підряду, прибуток становитиме 4,9 тис. грн – 0,33%.

ПП «БК “Дортранс”» засноване 11-го травня 2017-го року. Одноосібним власником та керівником фірми є Юрій Михальчук.

Фірма прописана на вул. Львівській, 74 у Великому Любіні. За цією адресою ще влітку 2015 року знаходився офіс політичної партії «Народний рух України».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!