На Львівщині вночі перекинувся пасажирський автобус

2845 0
В автобусі перебувало 40 людей, 14 з яких госпіталізували через травми.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

Близько 02.00 год ночі 30 січня на автодорозі Київ – Чоп поблизу села Загірці Золочівського району перекинувся рейсовий автобус з пасажирами. Про це повідомили в департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА. 

Як зазначається, водій автобусу «VAN HOOL 924-SD3» сполученням «Харків–Слупск», мешканець Рівненської області 1988 року народження, рухаючись в напрямку м. Львів, не впорався із керуванням, внаслідок чого з’їхав з проїжджої частини дороги в кювет та перекинувся.

На час аварії в автобусі було 40 осіб, 14 з яких отримали травми різного ступеня тяжкості, їх госпіталізували до медзакладів. Зокрема, 11 чоловіків віком від 24 до 56 років із Львівської, Харківської, Сумської Полтавської, Чернігівської та Київської областей і три жінки – 23-річна львів’янка, 50-річна полтавчанка та 47-річна жителька Харківської області.

Як зазначила речниця Центру екстреної медичної допомоги Тетяна Андрєєва, унаслідок ДТП постраждали 16 осіб: чотирьох було транспортовано в лікарню «швидкої медичної допомоги», 8 – в лікарню м. Броди (трьох з яких згодом перевезено в ЛШМД), 2 – у Буськ, ще двох оглянули й залишили на місці. У потерпілих закриті черепно-мозкові травми, забої, переломи, садна та вивихи.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Причини та обставини події встановлюються.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!