На Львівщині затримали ухилянта з підробленими документами у пункті перетину державного кордону

3028 0
Усі зразки він знайшов в мережі та роздрукував.
Фото умовне

Фото умовне

На Львівщині у пункті перетину кордону «Шегині» Олег Жеребцов з міста Миколаїв намагався перетнути кордон з підробленими документами. Чоловік знайшов зразки бланку тимчасового посвідчення військовозобов`язаного та довідки військово-лікарської комісії та вніс туди свої анкетні дані, недостовірну інформацію про непридатність до військової служби та вклеїв фото. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових справ

Орган досудового розслідування кваліфікував дії обвинуваченого Олега Жеребцова за ч.1 ст.358 КК України, а саме «підроблення офіційного документу, який видається чи посвідчується установою, яка має право видавати чи посвідчувати такі документи, і який надає права або звільняє від обов`язків, з метою його використання».

У реєстрі пояснюють, що зловмисник надав завідомо підроблені документи у пункті перетину державного кордону інспектору державної прикордонної служби. 

Читайте також: У «Раві-Руській» викрили подружжя, яке намагалось перевезти ухилянта

Під час досудового розслідування чоловік беззаперечно визнав свою провину та розкаявся, що визнали пом'якшуючою обставиною при винесенні вироку. 

За це кримінальне правопорушення чоловіку присудили штраф у розмірі 600 неоподатковуваних мінімумів громадян – 10200 гривень. 

Нагадаємо, що 5 червня на Львівщині у пункт пропуску «Шегині» прибув 27-річний киянин. Під час проходження контролю чоловік надав тимчасове посвідчення військовозобов’язаного. Прикордонники виявили підробку документів. Отримавши відмову у перетинанні кордону чоловік спробував підкупити інспектора.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!