На Львівщині зросла кількість ДТП за участю мототранспорту

824 0
Їхня кількість перевищила минулорічні показники.
Фото умовне

Фото умовне

За останніх 8 місяців на Львівщині зросла кількість ДТП за участю мототранспорту. Наразі цей показник вже більший, аніж минулоріч. Про це повідомила поліція Львівської області. 

За 2023 рік зафіксували 191 ДТП з постраждалими за участю мототранспорту. В них травмувалося 216 осіб та 15 загинуло. 

Читайте також: Львів'ян закликають носити флікери у темний період доби 

«Основними причинами цих аварій є перевищення безпечної швидкості, порушення правил маневрування та недотримання дистанції. Погода ще дозволяє їздити на цьому виді транспорту, тому закликаємо усіх учасників дорожнього руху до взаємоповаги і уваги на дорозі», – йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, що Львівська область зайняла друге місце в рейтингу за кількістю аварій та кількістю загиблих в результаті ДТП.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!