На одній із вулиць Львова знову запрацювало електронне табло для відстеження транспорту

1554 0
Це табло допомагає відстежувати громадський транспорт.
фото умовне/ Андрій Білий

фото умовне/ Андрій Білий

У Львові на зупинці громадського транспорту на вул. Захисників України відновили роботу електронного табло прогнозування часу прибуття громадського транспорту. Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор». 

Це одне з 25 електронних інформаційних табло, які є на балансі ЛКП. Вони допомагають відстежувати транспорт: на автобусах та ін. встановлені GPS-трекери, які передають інформацію на сервер системи автоматичного визначення місця знаходження громадського транспорту, після чого ця інформація завдяки спеціалізованому програмному забезпеченню і обладнанню відображається безпосередньо на електронних табло.

Читайте також: Львів планує купити ще кілька десятків електронних табло

Нагадаємо, у Львові з 5 червня триває тестування безготівкової оплати проїзду на автобусних маршрутах №1А, 3А та 10, які обслуговує комунальне АТП-1. На лініях працюють великі низькопідлогові автобуси. Нещодавно безготівкова оплата стала доступна на ще трьох маршрутах – № 5А, №39 та № 62. На цих лініях курсують автобуси малої вмістимості, а один з маршрутів обслуговує приватний перевізник. У ЛКП «Львівавтодор» відповіли на найактуальніші питання, які можуть виникати у пасажирів при безготівковій оплаті за проїзд. Читайте у матеріалі.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!