У Львові не працює світлофор на одній із вулиць

817 0
Роботи планують завершити до кінця дня.
Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

У вівторок, 7 листопада, у Львові на вул. Володимира Великого, 16 не працює світлофор. Про це розповіли у пресслужбі «Львівавтодору».

«Ми продовжуємо заміну аварійних світлофорних опор на вулицях Львова. У зв’язку з цим із 14:40 год. 7 листопада тимчасово вимкнено світлофорний об’єкт на вул. Володимира Великого, 16 (поблизу Львівського кіноцентру)», – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що зараз тут демонтують обладнання зі старих опор та монтуватимуть його на встановлені підрядною організацією нові металоконструкції.

Читайте також: Біля приміського вокзалу у Львові запрацював новий світлофор

«Після перепідключення світлофорного обладнання – запустимо світлофорний об’єкт на вул. Володимира Великого, 16 в робочий режим», – додали у «Львівавтодорі».

Роботи планують завершити до кінця дня. 

Нагадаємо, що у Львові на вул. Чернівецькій з 1 вересня запрацював новий світлофорний об’єкт. Він працює в адаптивному режимі. 

Тетяна Дзяма

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!