На правах реклами

На Пасічній збудують новий житловий комплекс в стилі хюґе

6095 1
У комплексі передбачено квартири з балконами та терасами, дворівневий підземний паркінг, дитячий майданчик і вуличні тренажери.
джерело -  Hygge148.lviv.ua

джерело - Hygge148.lviv.ua

Стали відомі деталі нового житлового комплексу HYGGE 148, який буде збудовано у Львові, на вулиці Пасічній. Девелопер проекту – компанія Lev Development – вирішив реалізувати концепцію "двір без машин". Натомість проектом передбачено великий підземний дворівневий паркінг, розрахований як на автомобілі всіх мешканців, так і для гостей, а територія  комплексу має бути заповнена озелененням, дитячим та спортивним майданчиком з вуличними тренажерами, велостоянкою і спеціально облаштованою зоною барбекю.

Проект ЖК HYGGE 148 розробляла проектна Майстерня Бєляєвих, відома своїми проектами не тільки у Львові, але й Києві, Рівному, Черкасах, Астані (Казахстан) та багатьох інших містах. Проекти Майстерні Бєляєвих постійно завойовують призові місця на архітектурних конкурсах, зокрема IPA (International Property Awards) у номінації кращий житловий комплекс в Україні та UUA (Ukrainian Urban Awards) - 4 призових місця.
Перші макетні зображення нового ЖК з’явилися ще майже рік тому, але фінальні зображення перед початком реалізації проекту були викладені наприкінці минулого року:

 

«ЖК HYGGE 148 – це нова концепція житлового простору бізнес класу, в якому втілений європейський стиль життя і скандинавські цінності та досконалість. Саме поняття «Х’юґе», яке прийшло в архітектуру з Скандинавії – це не дизайн чи функціональність приміщення, а його атмосфера. Це той настрій та неймовірне відчуття дому, коли повертаєшся після важкого робочого дня чи довгої мандрівки. Теплий плед та вовняні шкарпетки, гарячий чай і мить, коли почуваєшся в безпеці і комфорті. Чарівна атмосфера гостинності, нічних розмов з друзями та насолода від кожного прожитого дня», - пояснюють стиль і назву комплексу в компанії Lеv Development, яка веде реалізацію нового комплексу.
Серед особливостей проекту:

Мала поверховість. Незважаючи на те, що зонінг локації дозволяє будувати багатоповерхові будинки, девелоперська компанія будуватиме житловий комплекс, обмеживши себе поверховістю у 6-7 поверхів. Замість будівництва багатоповерхівки, в проекті ЖК HYGGE 148 хочуть справді завоювати серця людей не кількістю, а якістю. Проект передбачає 3 під’їзди, а загальну атмосферу доповнюватиме розвинута інфраструктура житлового комплексу - в цокольному рівні передбачено 2- х рівневий підземний паркінг, а на першому – власне громадські та комерційні приміщення. З другого поверху починається житловий рівень.

Двір без машин. Щоб забезпечити комфорт майбутніх мешканців та безпеку для малечі на території житлового комплексу - відсутня гостьова паркова. А для власників автомобілів передбачений зручний 2-х рівневий паркінг

Зарядка для електрокарів та велопаркінг. В ЖК HYGGE 148 прораховано все - навіть зарядка для електрокарів. А власники двоколісних друзів можуть більше не хвилюватися за них, адже на території комплексу передбачена велопарковка.

BBQ-парк. Кожен мешканець житлового комплексу зможе відпочити на спеціально облаштованій зоні для барбекю з майданчиком для приготування різноманітних страв на відкритому грилі.

Зона дорослого та дитячого відпочинку. Спорт та відпочинок в дружній атмосфері разом з сім'єю, ось одна із складових щасливого життя. Саме тому, на території ЖК HYGGE 148 будуть реалізовані вуличні тренажери, щоб дорослі тримали тіло в тонусі, а для малечі буде створений дитячий майданчик.

Локація – м. Львів, вул. Пасічна
Дозвіл на будівельні роботи - ЛВ № 112182711126 від вересня 2018 р. (Дозвільну документацію можна перевірити на сайті Асоціації західноукраїнських забудовників)

Планована здача в експлуатацію - IV квартал 2020 р.

Площі квартир - від 36 до 150 м2

Ціна – від 15 900 до 17 900 грн/м2


Детальніше про проект, квартири та комерційні площі – на сайті компанії та в відділі продажів:

Львів, вул. М.Грушевського, 11 та за телефоном 067 4000 148

 


Читайте також:
14 Березня, 2019 00:59
Ігор Для bbq-парку можна підібрати собі підходящий гриль [***]s://kaminy.[***]/bg122-weber-vugilni-grili/
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!