Через велопробіг громадський транспорт у Львові курсуватиме зі змінами

2089 0
У неділю з 9:00 до 13:00 громадський транспорт курсуватиме за зміненими маршрутами.
Фото: Апостроф

Фото: Апостроф

Через спортивні змагання людей з інвалідністю 30 квітня у Львові перекриють частину просп. Чорновола – від будинку №5 до вул. Під Дубом, 7-Б (площа перед ТРЦ «Форум Львів»). З 9:00 по 13:00 громадський транспорт курсуватиме за зміненими маршрутами. 

Джерело: пресслужба ЛМР

Автобуси № 7, №17, №25, №31, №34, №41, №51 у напрямі вул. Городоцької курсуватимуть так: просп. Чорновола – вул. Куліша – вул. Данилишина – і далі за маршрутом. Також у напрямі вул. Городоцької автобуси № 1А, №9, №20, №37, №39, №46, №47А, №52, №53, №61, курсуватимуть так: просп. Чорновола – пл. 700-річчя Львова – вул. Замарстинівська – вул. Б.Хмельницького – і далі за маршрутом.

У зворотному напрямі громадський транспорт курсуватиме по вул. Б.Хмельницького – вул. Замарстинівській – пл. 700-річчя Львова – просп. Чорновола. На час проведення заходу тролейбусний маршрут №33 курсуватиме до перетину вул. Липинського – просп. В.Чорновола (кільцева розв’язка). Автобусні маршрути №8, №8А та №22 в частині зміни руху курсуватимуть до вул. Під Дубом.

Нагадаємо, 27 квітня, у Львові розпочався ремонт частини шляхопроводу на вул. Сяйво. Йдеться про пішохідну доріжку, перильне огородження та колесовідбійник з одного боку. На час виконання ремонту пішоходи не зможуть користуватися хідником на цій ділянці.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!