На Центральному залізничному вокзалі в Києві можна відправити валентинку на фронт

826 0
Листівки відправлять на фронт захисникам та захисницям.
Фото: Відкриті джерела

Фото: Відкриті джерела

Таку акцію започаткували Karabas спільно з Укрзалізницею, які надають можливість подякувати нашим захисникам та захисницям патріотичними валентинками. Про це повідомили у компанії Karabas, яка займається продажем квитків на розважальні заходи.

«Кожен українець пишається нашими воїнами, відчуває безмежну вдячність за можливість жити та дихати вільно. Тому для нас було важливо започаткувати таку ініціативу»– йдеться у дописі Karabas.

Стенд із валентинками розташували на Київському вокзалі біля «Фортеці незламності», підписати листівку можна буде з 10:00 по 17:00, з 8 по 12 лютого. Наступного дня валентинки передадуть волонтерам, які доставлять їх на фронт.

 

Нагадаємо, «Укрзалізниця» призначила новий поїзд №769/770, який курсуватиме через столицю наступним маршрутом Хутір-Михайлівський – Київ – Тернопіль.

Ігор Ющенко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!