Київ

У Києві на вулиці Щусєва облаштували смугу для громадського транспорту

669 0
Це збільшить пропускну здатність ділянки як для громадського транспорту, так і для приватних автомобілів.
Фото: Пасажири Києва

Фото: Пасажири Києва

На вулиці Щусєва, що Шевченківському районі, облаштували смугу для громадського транспорту, повідомляють в ініціативі «Пасажири Києва».

Смугу довжиною 1,2 кілометра виділили розміткою й дорожніми знаками по обидві сторони вулиці від станції метро «Сирець» до станції «Дорогожичі». Це має прискорити рух тролейбусів №16, 23, 35 й автобуса №47.

«Пасажири Києва» кажуть, що раніше крайня права смуга була повністю запаркованою, що зменшувало пропускну здатність ділянки. Тепер, коли на виділеній смузі перестануть паркуватися автомобілі, зручніше стане і громадському транспорту, і приватним автівкам.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!