Політична реклама

На вулиці Стрийській у Львові проклали нову тепломережу

1167 0
Найпроблемнішими для ЛМКП «Львівтеплоенерго» залишаються кечівські об’єкти теплопостачання. На цих вихідних ремонтні бригади підприємства провели заміну тепломережі на вул. Стрийській.

Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«Мережі, по яких подається теплоносій в будинки БУ-4, у жахливому стані. Постійно відбуваються пориви. Починаючи з середини вересня, ми ліквідували близько 20 поривів. Тому ЛМКП «Львівтеплоенерго» за власні кошти проклало нову тепломережу на вул. Стрийській. Зараз будемо пробувати подати опалення до будинків по вул. Стрийській, 63, 65, 69 та 71», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

За словами тепловиків, керівництво КЕВ має повернути нам кошти за проведені ремонти. Хоча КЕВ має перед ЛМКП «Львівтеплоенерго» борги ще за попередні роботи – за 2012 та 2013 роки. Сума боргу за 2013 рік становить 300 тис грн. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!