Політична реклама

На Євро-2012 в Україну залучать рухомий склад інших держав

1396 0
Під час Євро-2012 в Україні будуть дозволені каботажні перевезення, тобто, залучення рухомого складу перевізників іноземних країн. Про це заявив під час прес-конференції в Києві директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський.

За його словами, МОК тісно працює з Міністерством Інфраструктури України і Національним агентством, які спільно визначають дозвільну процедуру, як щодо порядку відправлення запиту, спрощеного пакету документів, порядку оплати, так і правил отримання дозволу.

Найближчим часом про впровадження цієї процедури буде анонсовано офіційно. Це дасть можливість туроператорам та перевізникам вчасно отримати необхідні дозволи та здійснити планування перевезень, зазначив керівник МОК.

Джерело: "Інформаційний центр "Україна-2012"


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!