Непобутові споживачі з нового року купуватимуть електроенергію за ринковими цінами

1525 0
Бюджетні організації та суб’єкти підприємницької діяльності до кінця року мають обрати собі постачальника.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Із 2021 року на ринку електроенергії відбудуться зміни. Так, після 31 грудня бюджетні організації і непобутові споживачі з договірною потужністю від 50 до 150 кВт втратять право на отримання «універсальної послуги». Про це повідомляє ТОВ «Львівгаз збут».

Користуватись «універсальною послугою» зможуть лише побутові споживачі та малі непобутові споживачі з потужністю до 50 кВт. Вони й надалі отримуватимуть електроенергію за роздрібними цінами, встановленими НКРЕКП.

Читайте також: У Львові волонтери об'єдналися, аби допомогти літнім людям сплачувати за комунальні послуги онлайн

Водночас бюджетні організації та суб’єкти підприємницької діяльності (з договірною потужністю 50 кВт і більше) з 2021 року купуватимуть електроенергію за ринковими цінами. До 1 січня їм треба обрати собі надійного постачальника.

Нагадаємо, що на листопад «Нафтогаз» підвищив вартість газу за тарифом «Місячний» до 6,33 грн за куб (з ПДВ, але без вартості розподілу). Це майже на 35% більше, ніж у жовтні, коли тариф становив 4,7 грн за куб,

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!