Окупанти обстріляли житловий район Києва

1614 0
Вранці росіяни обстріляли житловий квартал у Подільському районі Києва.
фото: дснс

фото: дснс

Сьогодні, 18 березня, вранці з’явилась інформація про обстріли житлового кварталу у Києві. Ворог обстріляв багатоповерхівки у Подільському районі. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

«Київ зазнав чергового удару від ворога. Обстріляно житловий квартал у Подільському районі. На місці вже працюють рятувальники та медики. Характер, кількість пошкоджень житлових будинків та кількість постраждалих уточнюється», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Збита над Києвом ракета впала на багатоповерхівку. Є руйнування будинку та жертви

Повітряна тривога у Києві була о 7.48. А, за даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, о 8:04 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про загоряння у 5-поверховому житловому будинку, що у Подільському районі столиці.

На місце події прибули найближчі пожежно-рятувальні підрозділи. По прибуттю вогнеборці встановили, що сталось загоряння з 1 по 3 поверхи. За попередньою інформацією, врятували 12 людей, евакуювали – 98 осіб, травмовані 4 особи. Одна людина загинула.

На місці задіяно 8 одиниць пожежної техніки та 47 людей особового складу. Ліквідація наразі триває. 

Нагадаємо, внаслідок ворожих обстрілів вчора стався обвал багатоповерхівки у Шевченківському районі Києва.

Фото: ДСНС 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!