Політична реклама

Перелік вулиць Львова, що планують відремонтувати у 2012 році

1035 1
В.о. начальника управління капітального будівництва ЛМР Ігор Фалюта назвав вулиці Львові, на яких планують завершити ремонт у 2012 році. За словами посадовця, йдеться про ремонти на вулицях, розпочатих минулого року.

«Це стосується вулиці Городоцької, Сяйво, Пасічної. Також ми повинні закінчити будівництво першої черги вул. Вернадського від автовокзалу до стадіону, а також в планах є завершення робіт з будівництва вул. Ряшівської.

Знову ж таки при наявному фінансуванні в планах є реконструкція вул. Сахарова від Княгині Ольги до вул. Стрийської. Також плануємо і вул.Героїв УПА і вул. Антоновича. Це буде залежати від надходження фінансового ресурсу.

Ще до початку ЄВРО 2012 дуже б хотілося закінчити вул. Ряшівську та вул. Вернадського. Такі вулиці, як Пасічна, Сяйво, думаю, що було б добре робити їх вже після завершення чемпіонату у Львові», - зазначив Ігор Фалюта.

Нагадаємо, з 14 березня у Львові розпочинають реконструкцію вул.Городоцька-Чернівецька.

ТЕГИ: гроші

Читайте також:
13 Березня, 2012 09:41
мирон чому в переліку відсутня вулиця Навроцького?, там такі ями, що можна повибивати собі всі зуби.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!