Перший театр у вересні гратиме вистави в Італійському дворику

3044 0
Першу постановку заплановано на сьоме вересня і нею стане «Ромео і Джульєтта», яку львів’яни бачили під час «Ночі у Львові» у липні.
фото: lviv-tourist.info, lviv.restgeo.com, mapia.ua, www.makintour.com

фото: lviv-tourist.info, lviv.restgeo.com, mapia.ua, www.makintour.com

«На це нас надихнув проект «Ніч у Львові», а саме вистава - «Ромео і Джульєтта», яка тут відбувалася, і яку слід обов’язково повторити, оскільки надзвичайно багато відвідувачів було. Щоби тут відбувалися вистави, нам допоміг історичний музей», -- зазначила координатор інноваційних програм в галузі культури ЛМР Марта Іванишин.

Читайте також: У Львові «Ромео і Джульєтту» поставлять просто неба

«Крім «Ромео і Джульєтти», плануємо ставити вистави на італійську тему. Сподіваюся, що це може бути вистава «Король-олень» за Карлом Гоцці. Будемо думати, щоб не лише в теплий період року ставити вистави просто неба»,- наголосив художній керівник Першого театру Юрій Мисак.

Квитки на вистави в Італійському дворику будуть дорожчими, аніж у самому театрі, за рахунок частувань та додаткової декорації, яка необхідна буде для показу вистав у дворику.  На виставу зможе потрапити до 200 глядачів і квитки можна буде придбати в Першому театрі та в Італійському дворику.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!