У Львові розіграли путівку в Дубаї

1906 0
Житло мрії та ще й відпочинок на додаток. Будівельна компанія «МS» розіграла цінні подарунки серед своїх нових клієнтів. Окрім сертифікатів на відпочинок, абонементів у спортзал та квитків на концерт, на учасників акції чекав ще й головний приз – поїздка у Дубаї.

Здійснити мрію та виграти подорож закордон міг кожен бажаючий, хто в період акції, з грудня по січень, купив квартиру у житловому комплексі Khmelnytskyi Hall. «Ця акція – подарунок від нашої компанії до Нового року та Різдва. Таким бонусом ми хотіли заохотити та потішити наших нових клієнтів. Основна ідея будівельної компанії «МS» полягає у тому, що ми будуємо такі будинки, в яких хочеться жити самому. Ми створюємо комфортне житло з усіма новітніми перевагами», – зазначає інвестор будівельної компанії «МS» Олександр Островський.

Підсумковий розіграш будівельна компанія провела 7 лютого у ресторані «Грушевський». З-поміж щасливих власників квартир методом жеребкування визначили переможця. Ним став Ярослав Вентик, який придбав однокімнатну квартиру в новобудові. У шістдесят чоловікові вперше по-справжньому пощастило. «Я дуже вражений цим подарунком. Ніколи в житті я б не зміг собі дозволити таку поїздку. Проте зараз це можливо, і все завдяки будівельній компанії «МS», яка подарувала мені цей відпочинок на двох», – розповідає Ярослав Вентик. І додає, що разом із собою в далеку подорож у Дубаї візьме сина.

Після розіграшу на всіх учасників акції чекав святковий стіл. У невимушеній атмосфері майбутні сусіди змогли познайомитися, посмакувати закусками та ексклюзивними напоями від ресторану «Грушевський». ®


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!