Помер професор львівського університету Семен Кукурудза

4557 0
29 вересня відбудеться чин похорону за професором.
Фото: ЛНУ

Фото: ЛНУ

У віці 80 років помер заслужений професор Львівського національного університету ім. Івана Франка Семен Кукурудза. Про це повідомили на Фейсбук-сторінці географічного факультету.

«На 80 році життя відійшов у засвіти Заслужений процівник освіти України, Заслужений професор Львівського національного університету ім. Івана Франка, багаторічний завідувач кафедри раціонального використання природних ресурсів і охорони природи Кукурудза Семен Ілліч», – йдеться в повідомленні.

Парастас за покійним відбудеться 28 вересня, о 17:00 у каплиці Різдва Хрестителя Господнього Іоана (вул. Пекарська, 52). Чин похорону розпочнеться 29 вересня о 10:00 з каплиці Різдва Хрестителя Господнього Іоана (вул. Пекарська, 52)

Для довідки

Семен Ілліч – географ, кандидат географічних наук. У 1980-1988 рр. був доцентом кафедри фізичної географії. У 2003 став завідувачем кафедри раціонального використання природних ресурсів і охорони природи львівського вишу. 

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

 

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!