Помер керівник міської клінічної лікарні біля Львова

4596 0
Чин похорону відбудеться вже завтра.
Умовне фото

Умовне фото

Помер керівник міської клінічної лікарні у Брюховичах Валерій Першин. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.  

«Всі, хто хоча б раз зустрічались з ним, знають про ту високу планку реабілітації, яку він задав у Львові. Я пригадую ще давно, коли ця галузь не була добре розвинута, всі хотіли потрапити до Першина. Він не дав забрати і знищити, та приклався до розвитку. Сьогодні, коли почув про цю втрату, перше, що подумав – пан Валерій був тою людиною, яка заклала першу цеглинку для розвитку реабілітації у Львові», – йдеться у повідомленні. 

Чин прощання відбудеться 7 лютого об 11:00 в церкві Введення в Храм Пресвятої Богородиці, Брюховичі.

Нагадаємо, що нещодавно помер визначний представник мистецтва, завідувач кафедри художнього металу Львівської національної академії мистецтв, професор Іван Франк.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!