Понад 400 людей вбили росіяни в Бучі на Київщині

1242 0
Кількість жертв може бути більшою.

У Бучі виявили 403 тіла вбитих і закатованих окупантами людей. Ймовірно, жертв буде більше. Наразі Збройні Сили України, сапери працюють у лісосмугах та лісах між населеними пунктами Київщини.  Про це повідомляє мер міста Анатолій Федорук. 

«Громадяни міста зазнали значних знущань і катувань з боку російського агресора. Сьогодні ми маємо вже 403 тіла, які були по-звірячому закатовані, вбиті», – зауважує він. 

Читайте також: На Київщині псевдостароста одного з сіл співпрацював з росією 

Що стосується руйнувань інфраструктури, то загалом окупанти зруйнували 22 висотних житлових будинки. Два з них не підлягають відновленню. Йдеться про 9-поверхові будинки. 

«І 243 приватні будинки також зазнали фактично майже 100% руйнації або відсоток руйнації такий, що їх потрібно демонтувати», – каже Федорук і додає, що практично всі оселі в місті пограбовані окупантами.

Нагадаємо, 2 квітня Київську область звільнили від російських окупантів. Після цього стало відомо про масові зґвалтування та вбивства мирних громадян України загарбниками.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!