Посилене патрулювання в області та повернення міського транспорту. Головні події дня у Києві

913 0
Аби ви були в курсі важливих та актуальних новин щодо Києва, зібрали дайджест головних подій за понеділок, 4 квітня.
фото: kyivcity.gov.ua

фото: kyivcity.gov.ua

Транспорт. З 4 квітня активніше працює громадський транспорт. Метрополітен відновив сполучення через Південний міст. Тепер рух «зеленою» гілкою метро організовано від станції «Сирець» до станції «Видубичі», а також від станції «Видубичі» до станції «Червоний хутір». Також поступово запускаються трамваї. З понеділка поновив роботу трамвай №3 сполученням від станції «Ромена Ролана» до станції «Старовокзальна». 

Навчання. 268 тисяч київських учнів або майже 90% школярів уже приєдналися до онлайн-навчання у столичних закладах середньої освіти. Дистанційне навчання було запущено 28 березня. 

Читайте також: «Треба документувати ці звірства». Правознавці про відповідальність за вбивства на Київщині 

Небезпека повернення до Києва. Жителів столиці України просять відкласти до кінця тижня повернення до міста. Це пов’язано з безпековою ситуацією. Зокрема, великою вірогідністю мінування територій області російськими окупантами та ризиком ракетних обстрілів. 

Ситуація в області. Поліція посилює патрулювання в усіх звільнених містах Київщини. Наразі правоохоронці здійснюють там зачистку території від диверсантів, вибухонебезпечних предметів і боєприпасів.

Нагадаємо, Головне управління розвідки Міністерства оборони України опублікувало список російських військових, які чинили жахливі злочини проти мирних жителів у місті Буча Київської області. Зокрема, оприлюднили списки 64 окремої мотострілецької бригади.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!