Посилення карантину та новий масштабний комплекс на Княгині Ольги. Головне

2132 0
Коротко про головні новини за минулу добу.
Фото: Гарнізонний храм свв. ап. Петра і Павла

Фото: Гарнізонний храм свв. ап. Петра і Павла

На сьогодні на Львівщині оголосили штормове попередження. Синоптики передають туман видимістю 200-500 метрів, ожеледицю, мокрий сніг та до 3 градусів морозу. 

У Львові через проведення урочистостей перекриють дві вулиці: вул. Героїв Майдану (з 09.00 до 22.00) та вул. Стрийську (від вул. І. Франка до вул. Сахарова з 09.00 до 14.00 та з 16.00 до 22.00). 

Читайте також: У ВООЗ закликають не панікувати через штам Омікрон

Львівщина та ще шість областей готові до послаблення карантину, адже показники захворюваності наближуються до «жовтої» зони. 

Від сьогодні в Україні діятимуть посилені карантинні правила. Найбільше змін стосується правил для «жовтого» рівня епідемічної небезпеки, зокрема вони торкнуться невакцинованих українців. 

Читайте також: Ікона львівського митця стоятиме на станції Вернадського в Антарктиді 

На Львівщині знизилася кількість щеплень вакциною Модерна. Можливо, це через міф, що РНК-вакцини можуть вплинути на генетичний код людини. Однак, вчені довели, що вплинути на генетику людини РНК-вакцини вплинути не можуть. 

У Львові, на вулиці Княгині Ольги, де раніше був супермаркет «Арсен», планують збудувати масштабний комплекс із житловими, комерційними та офісними будівлями. Комплекс матиме різну поверховість. Будівля поблизу храму матиме 8 поверхів, у південній частині будівлі матимуть 10-12 поверхів. 

Читайте також: У Львові покажуть перший український фільм про змішані єдиноборства

Сьогодні, 6 грудня, Львів доєднається до телемоста з нагоди відзначення 30 річниці Збройних Сил України за участю президента Володимира Зеленського.

До дня відзначення 30 річниці Збройних Сил України у Гарнізонному Храмі святих апостолів Петра і Павла об 11.00 відбудеться літургія. >;Tvoemisto.tv включатиметься з Арієрейської літургії наживо.

Гарного Дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!