Представник Львівщини виборов «золото» на етапі Кубка світу з фехтування на візках

716 0
Кубок світу з фехтування на візках розпочався 11 січня у Великобританії у Кардіффі.
Фото: Lviv1256

Фото: Lviv1256

Спортсмен зі Львівщини Андрій Демчук посів перше місце на етапі Кубка світу з фехтування на візках, що відбувається у Британському Кардіффі. Про це повідомило управління молоді та спорту Львівської ОВА. 

«Дякую тим, кому зобов'язані найбільше – ЗСУ, за можливість робити своє! До закінчення відбору на Paris 2024 залишився один старт, і тим важливіша ця перемога», – зазначив переможець. 

Читайте також: Борчиня зі Львівщини здобула золото чемпіонату Європи

Тренували Андрія Демчука Світлана Колеснікова та Віктор Нікулін. 

Відтак у перший день змагань українській збірній вдалось вибороти дві нагороди – «золото» Андрія Демчука та «бронзу» черкащанина Артема Манька. 

Нагадаємо, що нещодавно у Хорватії борчиня зі Львівщини Алла Белінська стала чемпіонкою рейтингового турніру. 

 

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!