Президент подав кандидатуру львів'янина Резнікова на посаду нового міністра оборони

1141 0
Напередодні його звільнили з посади міністра із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.
Фото: КГГА

Фото: КГГА

Президент Зеленський подав до Верховної Ради кандидатуру нового міністра оборони. Ним став напередодні звільнений з посади міністра із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України львів'янин Олексій Резніков. 

«До Верховної Ради України надійшло подання Президента України про призначення Резнікова Олексія Міністром оборони України», – зазначив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук. 

Читайте також: Міністр зі Львова Резніков подав у відставку

Резніков подав заяву про звільнення за власним бажанням 1 листопада, за що сьогодні проголосували 329 депутатів. 

Додамо, що Резніков стане міноборони замість Андрія Тарана, якого ВР сьогодні відправила у відставку. За це рішення  проголосував 341 народний депутат, а двоє утрималися. Андрій Таран був міністром оборони із 4 березня 2020 року.

Довідково

Уродженець Львова Олексій Рєзніков до того, як очолити міністерство, з вересня 2019 року був представником України у робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи.

Був засновником компанії «Правіс», пізніше відомої як «Резніков, Власенко і партнери». З листопада 2018 року поновив юридичну практику в якості партнера юридичної фірми «Астерс». Також був депутатом Київської міської ради та заступником міського голови КМР.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!