Простір біля львівського готелю «Турист» оновлять

1379 0
Підрядник не дотримався проєкту, зокрема не облаштував елементів доступності, однак це виправлять.
Готель «Турист»/Твоє місто

Готель «Турист»/Твоє місто

На території біля готелю «Турист» планують облаштувати територію з елементами доступності. Замовником робіт є ПрАТ «Львівтурист». Про це повідомили у Франківській районній адміністрації.

Земельна ділянка біля готелю «Турист» перебуває в оренді юридичної особи, що є власником готелю. Вони розробили і погодили проєкт благоустрою прилеглої території з врахуванням елементів доступності. Однак, перевірка працівників Франківської районної адміністрації виявила, що роботи проводяться з недотриманням погодженого проєкту.

«Відтак ми роботи зупинили, цього тижня проведемо ще раз спільну нараду за участю фахівців управління архітектури та урбаністики і, безперечно, всі відхилення підрядник буде виправляти», – пояснили у районній адміністрації.

Читайте також: «Зберегти історичне середовище». Як змінюються львівські Байки і Кастелівка

Нагадаємо, що наразі відбувається реконструкція готелю «Турист». Частина Франківського району, що поблизу Піскових озер, досить густо забудована, однак є там також і новобудови. «На Байках» або «Новий світ» − частина району, обмежена вулицями Кульпарківською, Героїв УПА, Бандери і Сахарова. Tvoemisto.tv розповідає, що тут будують у новині.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!