Протиповітряна оборона збила на Львівщині три ракети. Як минула доба в області

19545 0
Головні новини за минулу добу на Львівщині.
Фото: Укроборопром

Фото: Укроборопром

Повітряна тривога. За минулу добу Протиповітряна оборона збила у Золочівському районі три ракети. Загорілася трава, і пожежу локалізували. Загрози для мешканців району нема, також немає жертв. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Загалом за добу сирени на Львівщині кілька разів сповіщали про повітряну тривогу – вони попереджали про загрозу ракетного удару.

Читайте також: Пожежу на нафтобазі у Львові внаслідок обстрілу гасили понад 13 годин

Переселенці. Розселили в області ще 3835 людей з інших регіонів України. Від початку повномасштабної війни – понад 257 тисяч.

Черги на кордонах. Кордон на всіх пунктах пропуску Львівщини перетнули 15915 людей. Від початку повномасштабного вторгнення рф – понад 1 мільйон 300 тисяч.

Підозрілі особи. Поліція області опрацювала 1231 звернення щодо підозрілих осіб, автівок чи інших речей.

Читайте також: Ракети по Львову летіли з Севастополя, було два удари – по нафтобазі та заводу

Допомога ЗСУ. Із 24 лютого спільно з Благодійним фондом «Крила надії» нам вдалося зібрати понад 25 мільйонів гривень, щоб допомогти нашій армії. Про те, на що підуть гроші, обіцяють повідомити окремо з врахуванням безпекових моментів.

Нагадаємо, що у Львові 26 березня росіяни нанесли ракетні удари по об'єктах критичної інфраструктури. Зокрема, по нафтобазі у Львові у житловому кварталі, і по об'єкту оборонної структури – заводу. Пожежу на нафтобазі гасили понад 13 годин. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!