ПриватБанк із 1 липня видаватиме іпотеку під 10% річних

2590 0
Також у ПриватБанку переконують, що клієнти зможуть взяти у кредит житло за більш доступними, ніж на ринку цінами, яке запропонує банк.
Фото: buildersclub.com.ua

Фото: buildersclub.com.ua

Державний ПриватБанк із 1 липня почне кредитувати людей в межах державної програми «Доступне житло під 10%». Про це повідомили у пресслужбі банку.

Іпотеку можна буде отримати на термін до 20 років, а початковий внесок позичальника становитиме від 30% вартості житла.

Програма дозволяє придбати помешкання як на вторинному ринку, так і квартири у новобудовах, введені в експлуатацію. Також у ПриватБанку переконують, що клієнти зможуть взяти у кредит житло за більш доступними, ніж на ринку цінами, яке запропонує банк.

Читайте також: На час карантину українцям дозволили не платити за іпотеку

«Така програма дозволить українцям покращити житлові умови на пільгових умовах – відсоткова ставка за кредитами на доступне житло становитиме 9,99% річних», – йдеться у повідомленні банку.

За попередніми підрахунками, вже на початку впровадження державної програми «Доступне житло під 10%», пільговими умовами кредитування зможуть скористатися понад 300 тисяч українців.

У лютому у ПриватБанку повідомили, що знизили ставки за іпотечними кредитами до 14,9-15,5% річних. У Національному банку прогнозували, що ставки за іпотекою мали впасти до 15% до кінця 2020 року.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!