Політична реклама

Питання трансферних квитків у Львові вирішать до 15 липня

1268 0
Проїзд у маршрутках Львова фактично подорожчав вдвічі, оскільки трансферні квитки у радіальних маршрутах, які скасували лише на час «Євро-2012», не відновили. В управлінні транспорту та зв’язку ЛМР наразі вивчають пасажиропотік, аби з’ясувати, чи повертати «трансфер». До 15 липня це обіцяють вирішити.

Нагадаємо, як повідомляв 13 червня телеканал ZIK, в міському управлінні транспорту та зв’язку ЛМР зазначили, що трансферні квитки скасували тільки на час Єврочемпіонату. Оскільки через фан-зону під Оперним кінцеві зупинки змінено і радіальні маршрути розірвано, то й трансферні квитки не доцільні, кажуть посадовці. Однак про остаточне скасування поки що не йдеться.

Але трансферні квитки після «Євро» так і не відновили. Пасажирам доводиться витрачати вдвічі більше грошей на проїзд. Зазначимо, що з трансферними квитками можна було пересідати з одного автобуса на інший і при цьому не доплачувати. Тепер потрібно платити чотири гривні, аби дістатися через центр з одного кінця міста в інший.

Натомість начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Микола Жук у коментарі IA ZIK повідомив, що трансферні квитки ще не скасовували остаточно. Наразі проводиться аналіз пасажиропотоку, щоб визначити, чи знову дозволяти безкоштовну пересадку пасажирів чи ні.

«Трансферний квиток остаточно не скасували. Зараз проводимо аналіз пасажиропотоку і до 15 числа приймемо рішення. Вивчаємо, чи є потреба у квитку. Раніше була дещо інша конфігурація маршрутів. Буде потреба – повернемо», – зазначив Микола Жук.

Джерело: ZIK

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!