Ракетний удар за 15 км від кордону з Польщею і черги у пунктах пропуску. Як минула доба на Львівщині

29570 0
Вибухи, які було чутно у Львові – це наслідок роботи протиповітряної оборони.
Фото: Факти

Фото: Факти

Сирени. У Львівській області за добу лунало одне сповіщення про повітряну тривогу. Ворог завдав ракетного удару по одному з об’єктів військової інфраструктури у Яворівському районі. Він повністю зруйнований. Жертв чи постраждалих, за останньою інформацією, немає. Сили ППО знищили дві крилаті ракети окупанта. Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

За словами міського голови Львова Андрія Садового, вибухи, які було чутно у Львові – це наслідок роботи протиповітряної оборони. Цього разу ціль була за 15 кілометрів від кордону з Польщею, ЄС і НАТО. Дальність запущених ракет – 1,5 тисячі кілометрів.

Переселенці. В області за добу розселили ще 209 людей, які через війну змушені були тікати з дому.

Читайте також: Чотири ворожі ракети влучили у військовий об‘єкт на Яворівщині

Перетин кордону. Пункти пропуску на виїзд у Львівській області перетнули 17 тисяч осіб. Станом на ранок, 15 травня, на усіх пунктах пропуску є черги із транспортних засобів, а саме:

  • «Рава-Руська» – вантажівки в обох напрямках;
  • «Грушів» – легкові автомобілі на в'їзд, автобуси на виїзд;
  • «Краківець» та «Шегині» – легкові автомобілі на в’їзд, вантажівки по обидві сторони кордону.
  • «Краківець» – автобуси в обох напрямках.

 

Диверсії. Поліція опрацювала 1560 звернень щодо підозрілих людей, автівок та об'єктів.

Нагадаємо, що о 4:30 ранку сьогодні, 15 травня, росіяни завдали нового ракетного удару по Львівщині. Зокрема, йдеться про об’єкт військової інфраструктури. Інформації про загиблих чи травмованих наразі нема. Сигнал про відбій повітряної тривоги пролунав близько 05:30. Перед тим на Львівщині було чутно низку вибухів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!