Біля Львова відремонтують ще 9 кілометрів дороги

2209 0
Переможцем тендеру стала компанія «Онур».
фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

12 грудня Служба автомобільних доріг у Львівській області підписала угоду з ТОВ ««Онур» на ремонт 9-ти км автодороги Львів - Пустомити - Меденичі на ділянці км 8+020 - км 17+050. Інформацію про це оприлюднено на сайті системи електронних закупівель Prozorro. Роботи оцінили в 25,5 млн грн.

Читайте також: «Онур» та «Автомагістраль-Південь» програли у двох тендерах майже на 400 млн

Єдиним конкурентом на тендері, що відбувся у листопаді цього року, була компанія «Автомагістраль Південь», що запропонувала ціну на 74 тис. грн більшу, ніж переможець.

Окрім власне дорожніх робіт, підрядник зобов’язався перевлаштувати кілька гілок газопроводів низького тиску, встановити повітряні лінії електропередач, залібетонних труб на з’їздах, тротуарів та дорожніх знаків. Згідно з даними, роботи мають завершити до кінця 2017 року.

Власниками «Онур» є громадяни Туреччини Онур та Ісхан Четінджевізи (99,77%) та також Олег Фаріон зі Львова (0,23%).

Нагадаємо, дорогу Львів-Пустомити-Меденичі закрили на ремонт у липні цього року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!