рф тримає напоготові у Чорному морі 24 ракети «Калібр»

1237 0
Загалом ворог вивів наразі на бойове чергування 18 кораблів.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

росія вивела на бойове чергування 18 кораблів, з них чотири ракетоносії – це 24 «Калібри». Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомила керівниця об’єднаного пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк, передає Укрінформ.

«Ворог вивів наразі на бойове чергування 18 кораблів... Зараз на бойовому чергуванні перебуває чотири ракетоносії, два з яких підводних. Це 24 ракети типу «Калібр», які готові до використання», – сказала Гуменюк.

Читайте також: Українські захисники знищили ще 650 окупантів і 40 одиниць ворожої техніки

Вона наголосила, що Чорне море наразі на боці української сторони, оскільки «нарощуються штормові погодні умови та посилюється вітряна обстановка».

«Треба усвідомлювати і пам’ятати, що ворог може практикувати масовані ракетні удари… Тому до сигналів повітряної тривоги ставимось дуже серйозно, виконуємо всі необхідні заходи алгоритму, але без жодної паніки», – додала Наталія Гуменюк.

Нагадаємо, минулої доби ЗСУ відбили атаки ворога на Червонопопівку Луганської області та Соледар, Опитне, Невельське, Красногорівку і Мар’їнку – Донецької. Авіація та ракетники і артилеристи Сил оборони завдали 28 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та техніки і 3 – по позиціях ЗРК противника. А також уразили 5 пунктів управління, 2 склади боєприпасів та 4 інших важливих об’єкти росіян.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!